Những chất chống oxy hóa lúa mì - Wheat Antioxidants

 Những chất chống oxy hóa lúa mì - Wheat Antioxidants

This comprehensive reference consolidates current information on the antioxidant properties of wheat, their beneficial effects, the mechanisms involved, factors affecting availability/bioavailability, and the methods used to measure them. It discusses antioxidant properties of wheat grains and fractions and their phytochemical compositions and covers the effects of genotype, growing conditions, post-harvest treatment, storage, and food formulation and processing on availability/bioavailability. Wheat Antioxidants will help cereal chemists, food technologists, food processors, nutritionists, and others maximize the health benefits of wheat-based foods.



Cuốn sách là thông tin tham khảo khá toàn diện hiện nay về các tính chất chống oxy hóa của lúa mì, tác động có lợi của chúng, các cơ chế tham gia, các yếu tố ảnh hưởng đến khả năng sủ dụng, và các phương pháp được sử dụng để đo lường chúng. Nó thảo luận về tính chất chống oxy hóa của hạt lúa mì và các thành phần và tác nhân của họ phytochemical và bao gồm các ảnh hưởng của kiểu gen, phát triển các điều kiện, xử lý sau thu hoạch, bảo quản và thực phẩm ...
Link

Nhận xét